English
КОНТАКТ

   Слободно контактирајте нé за какви било прашања или коментари, доколу ги имате, или за спроведување на бизнис соработка, користејќи ги следните информации.
Адреса
Главни Канцеларии: бул. 11 Октомври 23-a 1/1, 1000 Скопје / Р. Македонија
Телефон
Е-mail
Тел. +389 2 313 3394
Факс. +389 2 311 9784
contact@filovski.com.mk
file.sk@t-home.mk
Дистрибуција
  
За Србија: TAPE SYSTEM D.O.O.
Адреса: Kumodraška 99/24 ,11000 Beograd
E-mail: tapesystem@eunet.rs
Тел. +381 11 397-48-64, +381 11 397-39-98
Факс. +381 11 247-37-37
За Македонија: HORECAFORCE D.O.O.E.L
Адреса: Ѓорѓи Сугаре 10-2/7 , 1000 Скопје  
E-mail: shop@horecaforce.com
Тел / Факс. +389 2 322 5456
мапа на сајтот| полиса за приватност
© Filovski - Family Winary. Сите права задржани.